Skolen ligger idyllisk og landlig til i byen Saint-Germain-en-laye, ca. 25 km vest for Paris. Det er enkelt å reise inn til Paris både med bil og kollektivtrafikk. Velger man bilen tar det om lag 30 minutter inn til paradegaten Champs-Élysées og det pulserende storbylivet i Paris. Om man ønsker å utforske regionene rundt Ile de France videre, ligger Loiredalen, Normandie, Champagne og Chablis cirka en 2 timers biltur unna.

transport

Tog

Om man velger å ta tog finnes det to muligheter. Fra Saint-Germain-en-laye kan man ta toget RER A direkte inn til Paris. Dette toget går hver 10-15 minutt avhengig av ukedag og tid på døgnet. Togturen inn til Paris sentrum tar ca. 30 minutter. RER A stasjonen i Saint-Germain-en-laye ligger rett ved slottet. Et annet alternativ er å ta le Transilien inn til Paris. Denne togturen er litt lenger og innebærer et enkelt bytte av tog underveis, men det er fin utsikt til Paris og omegn underveis.
For mer info om rutetider for tog og buss i Parisområdet , gå inn på www.ratp.fr

Buss

Skolen har et godt skolebusstilbud. Det er et stort nettverk av busser som dekker et stort område rundt skolen. Oversikt over bussnettet og rutetider finner dere på foreldreforeningen Apeli sine sider under fanen «Transport»
Lokalbussene Resalys sine linjer R1, R2, R4 (enkelte avganger) og R5 har alle stoppesteder i nærheten av Lycée International

Taxi

Det er viktig å merke seg at taxitilbudet fra RER A stasjonen i Saint-Germain-en-laye ikke er etter norsk standard. Det kan til tider være få eller ingen taxier tilgjengelige på taxistasjonen. Et alternativ er å bestille taxi direkte hos en taxisentral som for eksempel TaxisG7 eller Association Taxis de Saint Germain en Laye