Aktivitetstilbudet i området er svært allsidig, både når det gjelder sport og kultur. I skogene rundt byen er det flotte stier for både sykling og turer til fots, og om man ser bort ifra de tradisjonelle nordiske vinteridrettene, finner man så å si alle idrettsgrener innen rimelig avstand. I begynnelsen av september har alle kommunene i området egne, felles påmeldingsdager «forum d’assosiations» der alle idrettslag, musikkskoler, teatergrupper og andre organisasjoner er representert.

Tilbud ved Lycée International:

På skolen finnes det mange sportsaktiviteter tilknyttet Assosiation Sportive for elevene ved Collège og Lycée. Disse aktivitetene ledes av gymlærerne og er kun åpne for skolens elever. De ulike aktivitetene er basketball, volleyball, svømming, turn, badminton, klatring og step. Dette er et rimelig alternativ sammenlignet med aktiviteter utenfor skolen, og hvert år arrangeres det en sportstur i slutten av skoleåret. De tre siste årene har disse henholdsvis vært fjelltur til Alpene og Jurafjellene og en «surfetur» til kysten ved Bordeaux.

Tilbud i/utenfor St Germain en Laye:

Det er et yrende idrettsliv i området som for eksempel allidrett, fotball, golf, ridning, judo, turn, svømming, friidrett, tennis, dans, ballett, fekting, bowling, accrobranche («klatring i trær») og mye mer.

Det finnes flere golfbaner i området, blant annet i Fourqueux, Saint-Germain-en-laye, Chambourcy og Noisy-le-Roi. For de som foretrekker å trene innendørs har senteret Club Oxygen både felles gruppetrening og tradisjonelle treningsapparater. Friskis og Svettis tilbyr både innendørs gruppetrening og stavgangsgrupper i skogen.
Fotballaget Paris Saint Germain (PSG) er byens stolthet, og deres treningsanlegg ligger ved Stade Municipal Georges Lefèvre. I tillegg til flere fotballbaner for klubbens yngre medlemmer finner en også en friidrettsbane, landhockeybane, rugbybane og flere tennisbaner her.

Svømmehaller finnes blant annet i Saint-Germain-en-laye, Le Pecq, Sartrouville, Chatou og La Celle Saint Cloud.